fredag 10 december 2010

Ja jag vet...

Jag överraskar och skriver ett blogginlägg efter att bloggen har fått vara vilande i nästan ett år! Har inte haft ork eller lust att blogga men gör ett litet tappert nytt försök. Nu när vi ska bli en till vill vi gärna dela med oss av lite bilder till nära och kära.
Magen (eller kanonkulan om man så vill) i v.34. Vi mår bara bra, lite foglossningar med det får man ju räkna med. Magen börjar bli tung och är ivägen nu men jag har ju slutat jobba och kan bestämma takten lite själv.
Imorse kl 7.00 var vi på förskolan och lyssnade till och såg på Lyckans luciatåg. De var så otroligt duktiga. Kul att se att Emil sjunger med och gör rörelser till sångerna. Han var otroligt duktig och behöll struten på huvudet och stjärnan i handen under hela föreställningen.

Igår gjorde vi saffransmuffins med glasyr, jättegott! På bilden har Emil stoppat ner händerna i muffinsformarna och fått sig två rejäla slickepinnar! Gott. Han älskar verkligen att baka och hjälper till på sitt sätt. Vi bakade även 6 st limpor med russin i, Emil hjälpte till genom att pilla ur russinen ur degen... Och stoppa dem i munnen tillsamman med lite deg. Gott.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Va roligt att du kommit igång med bloggen igen. Är så kul att se er på bild och lite kommentarer. Hoppas du fortsätter.
Mamma

Anonym sa...

Visst är det skönt att vara färdigpyntad när man hela tiden går omkring med en julgranskula under brösten (eller de har ju faktiskt också förvandlas till kulor...*ler* så man är ju som en hel gran ju)!

God jul på dig!

/Åsa L